Sluoksnis po sluoksnio suvytas šimtalapis slepia paslaptį – jame klasikinį aguonų įdarą pakeitė debesies purumo varškė. Pagardinusi ją švelniu vanilės prieskoniu, Rimutė iš klientų ne kartą girdėjo: tai yra derinys, kurį norisi kartoti dar ir dar.
Priklausomai nuo šimtalapio svorio šalia yra nurodomas kepinio ilgis arba skersmuo.
Informacija
Sluoksnis po sluoksnio suvytas šimtalapis slepia paslaptį – jame klasikinį aguonų įdarą pakeitė debesies purumo varškė. Pagardinusi ją švelniu vanilės prieskoniu, Rimutė iš klientų ne kartą girdėjo: tai yra derinys, kurį norisi kartoti dar ir dar.
Kvietiniai miltai a.r., varškės įdaras 24,8% (varškė 9% riebumo- 53,7%, varškė 1,5% riebumo -26,7%), cukrus, kiaušiniai, vanilinis cukrus (cukrus, kvapnioji medžiaga – vanilinas)), sviestas (82%), pienas, razinos, aliejus(skardų patepimui), mielės, joduota druska.
Laikyti temperatūroje nuo 0 iki +6 °C
100 g. Energetinė vertė/ Energy value: 1515 KJ/361 kcal, Riebalai/ Fats: 15,3 g., iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių / of which saturates: 9,75 g., Angliavandeniai / Carbohydrate: 48,88 g., iš kurių cukrų/ of which sugars: 28,8 g., Baltymai/ Proteins: 6,93 g. Druska/ Salt: 0,13 g.