Apie mus
Bemilčiame ir becukriame pasaulyje Rimutės šimtalapiai džiugina savo tikrumu – svaiginančiomis kalorijomis, lipniais pirštais, tobulai netobula išvaizda, motiniška meile ir vaikystės prisiminimais.
Patirtis
Tokio pasišventimo dažnai nesutiksi – sluoksnis po sluoksnio rankomis lipdomi šimtalapiai reikalauja daug valios, kantrybės ir užsispyrimo. Rimutei jų nepristigo kelis dešimtmečius tobulinant šimtalapio receptą. Šiandien šimtalapių autentiškumą liudija ir kulinarinio paveldo sertifikatas – jis suteikiamas tik pagal tradicinį receptą ir technologijas kuriamiems gaminiams.
gaminimo procesas
Gardžiausi Rimutės šimtalapiai yra gaminami tik iš natūralių ir lietuviškų ingredientų: salstelėjusio šilkinio sviesto, lietuvaičių vištų kiaušinių ir čia pat sumaltų miltų. Pastangos išlaikyti aukščiausią deserto kokybę neliko neįvertintos – už tai Rimutė net buvo apdovanota aukso medaliu parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“.