Apie mus

Šventei kasdieninei

Bemilčiame ir becukriame pasaulyje Rimutės šimtalapiai džiugina savo tikrumu – svaiginančiomis kalorijomis, lipniais pirštais, tobulai netobula išvaizda, motiniška meile ir vaikystės prisiminimais.

1

Patirtis

Rimutės rankų meistrystė

Tokio pasišventimo dažnai nesutiksi – sluoksnis po sluoksnio rankomis lipdomi šimtalapiai reikalauja daug valios, kantrybės ir užsispyrimo. Rimutei jų nepristigo kelis dešimtmečius tobulinant šimtalapio receptą. Šiandien šimtalapių autentiškumą liudija ir kulinarinio paveldo sertifikatas – jis suteikiamas tik pagal tradicinį receptą ir technologijas kuriamiems gaminiams.

gaminimo procesas

Tik natūralūs lietuviški ingredientai

Gardžiausi Rimutės šimtalapiai yra gaminami tik iš natūralių ir lietuviškų ingredientų: salstelėjusio šilkinio sviesto, lietuvaičių vištų kiaušinių ir čia pat sumaltų miltų. Pastangos išlaikyti aukščiausią deserto kokybę neliko neįvertintos – už tai Rimutė net buvo apdovanota aukso medaliu parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“.

10

Mano šimtalapių kepimo ritualas yra įkvėptas minčių apie šventę, kurią susikursite atsiriekę šimtalapio gabalėlį prie kasdienės kavos puodelio ar artimųjų apsupty. Tikiuosi, kad šiltus linkėjimus jausite kiekviename kąsnelyje!

Rimutė Zuzevičienė

Įkūrėja